Foglalás

zenzug

Bizonyára már te is megtapasztalhattad azt az érzést, hogy utazások alkalmával könnyen ki tudsz szakadni a mindennapos stresszhelyzetekből és képes vagy magad mögött hagyni a problémákat. Legalábbis egy időre. Amint visszatérsz nem marad semmi utána, csak a vágyakozás. Ebben szeretnénk segíteni neked és egy olyan helyszínt biztosítani, ahol nyaralásod alkalmával nem csak kikapcsolódhatsz, de megtanulhatod azt is, hogy hogyan vidd haza magaddal ezt az érzést és tedd mindennapjaid szerves részévé.

A ZenZug által megismerkedhetsz az elcsendesülés tudományával – amennyiben szeretnél. Mindez nem azt jelenti, hogy nem beszélhetsz, nem hallgathatsz zenét vagy nem nézhetsz meg egy filmet. Hiszen nem a külső hangoktól szeretnénk megfosztani, hanem azoktól, amelyek belülről emésztenek fel. Mindenkiben jelen van az a kis hang, amely folyamatosan gondolkozásra, aggodalomra készteti. Amennyiben hagyod, hogy magával sodorjon a gondolatok megállíthatatlan áradata, akkor képtelen leszel átadni magad annak, ami MOST történik. Így hiába utazol el, fejben még mindig ott leszel a munkahelyeden, az előző napi vitán vagy egyéb olyan kellemetlen eseményen, amit újra és újra lejátszol magadban.

A ZenZug egyik oldalról nézve egy vendégház, azonban megalkotásával nem csupán egy újabb erdei szálláshely biztosítása volt a cél. Egy olyat teret álmodtunk meg, ami képes a jelen pillanat megélésének képességét fejleszteni. Azt a képességet, hogy egy teljesebb és örömtelibb életet élj. Olyan programokon és tevékenységeken tudsz részt venni, ami a belső egyensúlyodat, az elcsendesedésedet támogatja. Reményeink szerint, ezt a látásmódot képes leszel magaddal vinni és a mindennapjaid részévé tenni, hogy segítségedre legyen kijutni a hétköznapok zűrzavarából és támogató hatást gyakoroljon az egész életedre.