Foglalás

Mi szolgálja az elcsendesülésedet?

A ZenZugban eltöltött idő alatt különböző programokon és tevékenységeken keresztül élheted át tudatosan a pillanatot. Tudtad, hogy ez egy létező fogalom, amelynek angol megfelelője a Mindfulness? A tudatos jelenlét állapota. Minden egyes tevékenységben megtalálhatod ezt az érzést, sőt lehet, hogy már meg is találtad csak még nem tudsz róla. Szolgáltatásaink és tevékenységeink ennek a látásmódnak a felszínre bukkanását támogatják.

Használd ki a környezet nyújtotta lehetőségeket és éld meg a csendet!

Próbáld ki meleg vízű elektromos dézsafürdőnket (37-38 °C), melyből tökéletesen rálátsz a nyári naplementére és ahonnan éjszakába nyúlóan vizsgálhatod az égbolton megjelenő csillagképeket
Ismerkedj meg a meditáció és a mindfulness világával az előre bekészített hanganyagok segítségével. Lazulj el és élvezd a pillanatot!
Vadregényes fürdőre vágysz? Csobbanj a közeli Ipoly vagy Duna partján és élvezd ki a háborítatlan természet jelenlétét!
Válassz egy számodra támogató olvasmányt a gondosan összeválogatott kínálatból és mélyedj el benne!
Ismerkedj meg a meditáció és a mindfulness világával az előre bekészített hanganyagok segítségével. Lazulj el és élvezd a pillanatot!

Amennyiben többre vágysz:

Itt tartózkodásod ideje alatt jelentkezz be személyre szabott mindfulness meditációs programunkra, amely keretei között Az Egycsepp Mindfulness szakképzett oktatója bevezet az elcsendesülés világába.
Kérd vezetetett túráink egyikét, ha szeretnél még többet megtudni a helyi állat és növényvilágról.
Ismerd meg a falusi élet örömeit! Rendeld meg reggeli piknik csomagjaink egyikét és kóstolj bele az igazi falusi ízekbe!
Romantikára vágysz? Csodáld a naplementéket az előre bekészített pezsgős piknik keretei között!