Foglalás

rólunk

Otthonunk kiválasztásakor volt pár lényeges tényező, amelyet nem szerettünk volna semmiképpen sem szem elől téveszteni. Igen meghatározott elképzeléseink alapján döntöttünk Perőcsény és a Hegyalja utca tetején lévő rönkház mellett, melynek hangulata egyből magával ragadott. Szomszédok híján, az erdő ölelésében csupán az erdei állatok jelenlététéhez kellett alkalmazkodnunk, ami őszintén szólva egyszerűen ment.

Ez a hely többet adott nekünk, mint amit egy igazi otthon adhat. A csendes és nyugalommal teli nappalokat, a minden egyes napon megélt csodálatos naplementéket, valamint az ezernyi csillaggal tarkított háborítatlan éjszakákat. Itt mindenki egy kicsit közelebb kerülhet valódi énjéhez, megpihenhet és önmagára koncentrálhat, kiszakadhat a nyugtalan hétköznapokból, valamint megismerheti az igazi természet ezernyi arcát.

Szerettük volna ezt az érzést megosztani másokkal is és családunkon, valamint barátainkon kívül lehetőséget adni arra, hogy akár te is átélhesd azt, amiért mi minden reggel hálásak vagyunk. Éppen ezért az otthonunk, az erdei menedékünk mellett gondosan megtervezett és kialakított fél hektáros birtokon megalkottuk a ZenZugot, mint erdei elvonuló helyet.

A ZenZug által egy kicsit többet szerettünk volna nyújtani egy erdei vendégháznál és egy olyan teret biztosítani, amely a feltöltődés és a kikapcsolódás mellett a fejlődésedhez is hozzájárul. Nálunk nem kell tanulnod, eszeveszett önfejlesztésbe kezdened vagy csendfogadalmat tenned, csupán egy picit jobban odafigyelned magadra és arra, ami éppen körülötted zajlik.