Foglalás
Legfőbb célunk, hogy biztosítsuk az elcsendesülésedet, kikapcsolódásodat a ZenZug-ban töltött időd alatt ezt együttműködve a természettel és a falu lakóival.  Ezért az esetleges félreértéseket elkerülése végett kérlek olvasd el a házirendünket. A foglalásnál feltételezhető, hogy ismered, és elfogadod ezt a házirendet, valamint, hogy az betartásra is kerül. A ZenZug-ot magánszállás keretein belül működtetjük.
 1. Érkezéskor a vendég köteles a szállásadónak átadni adatfelvétel miatt a személyes dokumentumait (útlevél vagy személyi igazolvány, lakcímkártya).
 2. A teljes részvételi díj alatt az előre lefoglalt napokat értjük, abban az esetben, ha úgy döntötök, az itt tartózkodást előbb szakítjátok meg, nem áll módunkban a pénzt visszafizetni.
 3. A szállás az érkezés napján 14.00 és 20.00  között lehet elfoglalni. Ha később érkeznétek, akkor a késésről kérjük telefonon tájékoztass minket! Ha ezt elmulasztod, megeshet, hogy nem tudunk fogadni.
 4. A távozás napján 10.00-ig kell elhagyni a szálláshelyet, ellenkező esetben felárat számolunk fel.
 5. Vendégeink érkezéskor megkapják az apartman és kapu kulcsát, hogy szabadon közlekedhessenek. A távozás napján kérjük, a kulcsokat a kávéfőző mellet hagyni!
 6. Vendégházunk családi vállalkozás, munkaidőnk változatos (leginkább vendégeink érkezési idejéhez igazítjuk), ezért távozáskor megeshet, hogy nem tudjuk kikísérni vendégeinket, emiatt elnézéseteket kérjük!
 7. Legfőbb célunk, az elcsendesülés és a természet megóvása, éppen ezért arra kérünk, hogy mindenféle hangos zajjal járó tevékenységet kérlek mellőzz itt tartózkodásotok ideje alatt (hangos zenehallgatás, éneklés, kiabálás). 22:00 óra fokozottan figyelj kérlek a teljes csendre. Amennyiben ez nem történik meg többszörös felszólítás esetén sem, akkor megkérhetünk a távozásra, esetleg a hatóságok bevonásával is.
 8. Az apartmanban, valamint a teraszon sem engedélyezett a dohányzás a fokozott tűzveszély miatt. (Elektromos cigarettára és IQOS-ra is vonatkozik!) Kizárólag a kijelölt dohányzóhelyen történhet ez a tevékenység! A csikkeket kérjük, az erre a célra fenntartott hamutartókba szíveskedj eldobni!
 9. A ZenZug-ba nem megengedett az állatok behozása.
 10. Az apartmanba hagyott személyes tárgyakért felelősséget nem vállalunk!
 11. A vendég felelős a saját viselkedéséért a házban és annak környékén, az esetleges balesetért maga viseli a következményeket.
 12. Kérjük, hogy figyeljetek a rendre, óvjátok a ház berendezését, és azokat rendeltetésszerűen használjátok (pl: törölköző, kispárna, takaró)! Amennyiben káresemény keletkezik a vendég felelős a megtérítéséért. (Nyílászáró meghibásodása, ablak törés, bútor rongálás)
 13. Az apartman elhagyásakor, kérjük zárd el a vizet, villanyt, csukd be az ablakokat, és húzd be az ajtót kívülről. A kulcsot pedig a kávéfőző mellett hagyd kérlek.
 14. A szobákba tilos bevinni bármiféle gyúlékony anyagot, eszközt! (Gyertya, füstölő stb..)
 15. A szállás területén okozott kárt a károkozó, vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni.
 16. Kérjük vendégeinket, hogy étkezésre használják a konyhát, illetve étkezőasztal és a terasz területét. Mindenki köteles maga után elmosni a használt edényeket, evőeszközöket. Étkezés nem megengedett az ágyban, és a felső szinten a galérián.
 17. Vendégházunkban szelektíven gyűjtjük a hulladékot! Kérjük, a műanyagot, alumíniumot és papírt az e célra kihelyezett kukákba gyűjtsd.
 18. Fenntartjuk a jogot a vendégkörünk megválogatására. Ittas állapotú, agresszív hajlamú vendégeket nem fogadunk!
 19. A tulajdonos jogában áll lemondani a szállást, ha a vendég nem tartja be a házirendet és ha megbontja a békét.
 20. A házirend megsértése esetén, a szállás lemondásra kerülhet. Ebben az esetben a vendégnek nem áll módunkban visszafizetni az esetlegesen fennmaradó napokat.
 21. A szállás igénybevételével magától értetődik, hogy a vendég elolvasta, megértette és elfogadta a házirendben foglaltakat.
Amennyiben elégedett vagy a ZenZug szolgáltatásaival, kérjük írj véleményt online felületeinken.

Bármilyen panaszt figyelembe veszünk, és megoldunk személyesen, munkaidőben 9.00-től 18.00-ig. Ilyenkor kérjük, hívj a következő telefonok valamelyikén: +36 20 500 1919, +36 20 537 9407

Kellemes kikapcsolódást és jó pihenést kívánunk!