Foglalás

Gyakran ismételt kérdések

Kérlek foglalás előtt olvasd el a Gyakran ismételt kérdéseket és ennek fejében küldd el érdeklődésedet! Amennyiben további információra lenne szükséged, akkor keress bátran elérhetőségeink egyikén.

1. Mikor lehet elfoglalni a szállást és mikor szükséges elhagyni a házat?

A szállást 14:00-tól lehet elfoglalni és 10:00-kor szükséges elhagyni. Amennyiben szeretnél korábban érkezni vagy később távozni, az erre való igényedet mindenképpen jelezd felénk és utána nézünk, hogy a foglaltság tekintetében ez lehetséges-e.

2. Lehet kártyával vagy Szép-kártyával fizetni?

Sajnos nincs lehetőséged sem kártyával, sem Szép-kártyával fizetni egyelőre.

3. Lehet-e dohányozni?

A házban és a teraszon egyaránt tilos a dohányzás, ezt kérlek tartsd tiszteletben, mivel fokozottan tűzveszélyes lehet a ház anyagára való tekintettel. A telek többi részén és a tűzrakóhelyen lehet dohányozni, de kérlek ne hagyj magad után csikkeket!

4. Lehet-e háziállatot vinni?

Sajnos nincs lehetőség a kisállatok fogadására.

5. Van-e lehetőség házibulik, zenés rendezvények tartására?

Nincs. A ZenZug szellemiségéből kiindulva kérlek kerüld a hangoskodást. Elsősorban azért hoztuk létre ezt a helyet, hogy segítsük elcsendesülésedet. Ez nem azt jelenti, hogy nem hallgathatsz zenét vagy nem beszélgethetsz, de kérlek ezt úgy tedd, hogy nem zavarod a falu és az erdő lakóit.

6. Van-e WIFI?

Nincs WIFI. Minden tekintetben arra törekedtünk, hogy el tudj szakadni a felesleges információáradattól és magadra, valamint a környezetedre tudj fókuszálni. Amennyiben nem rendelkezel mobilinternettel, akkor bátran kérj tőlünk segítséget és ellátunk minden szükséges információval.

7. Van-e TV?

Nincs TV a házban. Minden tekintetben arra törekedtünk, hogy el tudj szakadni a felesleges információáradattól és magadra, valamint a környezetedre tudj fókuszálni. Izgalmas, valamint az elmélyülésedet segítő könyvekkel viszont tudunk szolgálni.

8. Biztosít-e ágyneműt és törölközőt a szállásadó?

Igen, ágynemű és megfelelő mennyiségű törölköző is rendelkezésedre fog állni. Amennyiben fürdőköpenyben komfortosabban érzed magad, akkor azt kérlek hozz magaddal!

9. Mennyire felszerelt a konyha?

Minden megvan, ami egy finom ebéd elkészítéséhez szükséges. A ZenZug rendelkezik sütővel, mikróval, valamint főzőlappal és edényekkel egyaránt. Biztosítjuk a főzéshez szükséges alapvető termékeket – sót és egyéb fűszereket, olajat, valamint a reggeli kávézáshoz/teázáshoz elengedhetetlen hozzávalókat egyaránt, mint a kávé, tea, cukor és tejpor.

10. Van-e parkolási lehetőség?

A zárt telken belül van szabadtéri parkoló, ahol maximum két autó fér el. A házhoz egy 100 méteres gyalogos erdei út vezet fel, így közvetlenül a házhoz nincs lehetőség autóval felmenni. Amennyiben nehéz csomagokkal érkezel, akkor számíthatsz ránk.

11. Van -e hajszárító és vasaló a házban?

Hajszárító van a házban, vasaló viszont nincs. Amennyiben mégis valamelyik ruhadarabod vasalásra szorul szólj és segítünk!

12. Van-e vásárlási lehetőség a környéken?

Perőcsénytől 7 perces autóútra – (Vámosmikola, Kossuth Lajos utca 6.szám alatt) található egy jól felszerelt bolt, ahol szinte mindent megtalálsz.

13. Milyen étkezési lehetőségek vannak?

Foglalásodkor jelezheted a bőséges reggeli tálra való igényedet, amelyet mi állítunk össze számotokra. A felszerelt konyhának és a receptötleteknek köszönhetően saját magad is elkészítheted az ebédet/vacsorát. A közeli falvakban lévő éttermeket pár perces autózást követően meglátogathatod, valamint az ételt házhoz is rendelheted (a részletek kapcsán érdeklődj nálunk).

14. Szolgáltatásokat hogyan tudom kiegyenlíteni?

Foglalás után küldünk számodra egy megerősítő e-mailt a részletekkel kapcsolatban. A fizetésre 2 napod áll rendelkezésre (48 óra), ezután válik a foglalásod véglegessé.