Foglalás

Gyakran ismételt kérdések

Kérlek foglalás előtt olvasd el a Gyakran ismételt kérdéseket és ennek fejében küldd el érdeklődésedet! Amennyiben további információra lenne szükséged, akkor keress bátran elérhetőségeink egyikén.

1. Mikor lehet elfoglalni a szállást és mikor szükséges elhagyni a házat?

A szállást 14:00-tól lehet elfoglalni és 10:00-kor szükséges elhagyni. Amennyiben szeretnél korábban érkezni vagy később távozni, az erre való igényedet mindenképpen jelezd felénk és utána nézünk, hogy a foglaltság tekintetében ez lehetséges-e.

2. Lehet kártyával vagy Szép-kártyával fizetni?

Igen lehetőséged van a foglalásod során bankkártyával vagy Szépkártyával kiegyenlíteni a szállás díját. De választhatod az átutalást is.

3. Szolgáltatásokat hogyan tudom kiegyenlíteni?

Foglalás után küldünk számodra egy megerősítő e-mailt a részletekkel kapcsolatban. A fizetésre 2 napod áll rendelkezésre (48 óra), ezután válik a foglalásod véglegessé.

4. Télen is látogatható a ZenZug?

A ház összkomfortos és szigetelt, a fűtésről a falra szerelt elektromos panelek és a hűtő-fűtő klíma gondoskodik.

5. Fűthető a dézsa?

A dézsa elektromos fűtéssel rendelkezik, így semmilyen dolgod nem lesz vele. A víz hőfoka igény szerint akár a 39-40 Celsius fokot is elérheti a téli időszakban, ha szeretnéd.

6. Lehet-e dohányozni?

A házban és a teraszon egyaránt tilos a dohányzás, ezt kérlek tartsd tiszteletben, mivel fokozottan tűzveszélyes lehet a ház anyagára való tekintettel. A telek többi részén és a tűzrakóhelyen lehet dohányozni, de kérlek ne hagyj magad után csikkeket!

7. Lehet-e háziállatot vinni?

Sajnos nincs lehetőség a kisállatok fogadására.

8. Van-e lehetőség házibulik, zenés rendezvények tartására?

Nincs. A ZenZug szellemiségéből kiindulva kérlek kerüld a hangoskodást. Elsősorban azért hoztuk létre ezt a helyet, hogy segítsük elcsendesülésedet. Ez nem azt jelenti, hogy nem hallgathatsz zenét vagy nem beszélgethetsz, de kérlek ezt úgy tedd, hogy nem zavarod a falu és az erdő lakóit.

9. Van-e WIFI?

Nincs WIFI. Minden tekintetben arra törekedtünk, hogy el tudj szakadni a felesleges információáradattól és magadra, valamint a környezetedre tudj fókuszálni. Amennyiben nem rendelkezel mobilinternettel, akkor bátran kérj tőlünk segítséget és ellátunk minden szükséges információval.

10. Van-e TV?

Nincs TV a házban. Minden tekintetben arra törekedtünk, hogy el tudj szakadni a felesleges információáradattól és magadra, valamint a környezetedre tudj fókuszálni. Izgalmas, valamint az elmélyülésedet segítő könyvekkel viszont tudunk szolgálni.

11. Biztosít-e ágyneműt és törölközőt a szállásadó?

Igen, ágynemű és megfelelő mennyiségű törölköző is rendelkezésedre fog állni, ezen kívül pedig fürdőköpeny is.

12. Mennyire felszerelt a konyha?

Minden megvan, ami egy finom ebéd elkészítéséhez szükséges. A ZenZug rendelkezik sütővel, mikróval, valamint főzőlappal és edényekkel egyaránt. Biztosítjuk a főzéshez szükséges alapvető termékeket – sót és egyéb fűszereket, olajat, valamint a reggeli kávézáshoz/teázáshoz elengedhetetlen hozzávalókat egyaránt, mint a kávé, tea, cukor és tejpor.

13. Van-e parkolási lehetőség?

A zárt telken belül van szabadtéri parkoló, ahol maximum két autó fér el. A házhoz egy 100 méteres gyalogos erdei út vezet fel, így közvetlenül a házhoz nincs lehetőség autóval felmenni. Amennyiben nehéz csomagokkal érkezel, akkor számíthatsz ránk.

14. Van -e hajszárító és vasaló a házban?

Hajszárító van a házban, vasaló viszont nincs. Amennyiben mégis valamelyik ruhadarabod vasalásra szorul szólj és segítünk!

15. Van-e vásárlási lehetőség a környéken?

Perőcsénytől 7 perces autóútra – (Vámosmikola, Kossuth Lajos utca 6.szám alatt) található egy jól felszerelt bolt, ahol szinte mindent megtalálsz.

16. Milyen étkezési lehetőségek vannak?

Foglalásodkor jelezheted a bőséges reggeli tálra való igényedet, amelyet mi állítunk össze számotokra. A felszerelt konyhának és a receptötleteknek köszönhetően saját magad is elkészítheted az ebédet/vacsorát. A közeli falvakban lévő éttermeket pár perces autózást követően meglátogathatod, valamint az ételt házhoz is rendelheted (a részletek kapcsán érdeklődj nálunk).